Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

PC Magazine

Μπείτε στον κόσμο των X-Men 97 και άλλων αγαπημένων της ποπ κουλτούρας με την ευγενική χορηγία της Airbnb

Το Airbnb Icons αναδημιουργεί τοποθεσίες από ταινίες, σειρές, τέχνη και αθλητισμό, αλλά ο χώρος είναι εξαιρετικά περιορισμένος, οπότε κάντε έγκαιρα την αίτησή σας αν ψάχνετε για μοναδικές διακοπές.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 7:27 pm


Οι δορυφόροι Starlink αποτελούν το 60% όλων των ενεργών διαστημικών σκαφών σε τροχιά

Η SpaceX έχει τώρα σχεδόν 5.900 δορυφόρους Starlink σε χαμηλή γήινη τροχιά, αλλά θέλει 30.000, εγείροντας πιθανές ανησυχίες για την ασφάλεια.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 7:15 pm


CEO τεχνολογικής εταιρείας καταδικάζεται σε 6 χρόνια φυλάκιση για την πώληση πλαστού εξοπλισμού της Cisco στο Amazon, eBay

Ένα μέρος του εξοπλισμού δικτύωσης που πούλησε ο 40χρονος Onur Aksoy "κατέληξε σε νοσοκομεία, σχολεία και εξαιρετικά ευαίσθητα στρατιωτικά και άλλα κυβερνητικά συστήματα", αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 7:07 pm


Google: Οι επαληθεύσεις μέσω Passkey ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο σε 400 εκατομμύρια λογαριασμούς

Η Google αποκάλυψε το στατιστικό στοιχείο στην Παγκόσμια Ημέρα Κωδικών Πρόσβασης, καθώς ετοιμάζεται να επεκτείνει τις συνδέσεις με κλειδί πρόσβασης στους χρήστες του Προγράμματος Προηγμένης Προστασίας, της ισχυρότερης προσφοράς ασφάλειας της εταιρείας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 6:58 pm


Χάκερ καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης για επιθέσεις Ransomware REvil

Ένας Ουκρανός που χρησιμοποιούσε το ransomware REvil καταδικάζεται σε 13 χρόνια και επτά μήνες φυλάκιση επειδή βοήθησε στην εκτέλεση πάνω από 2.500 επιθέσεων αποκομίζοντας παράνομα κέρδη ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 6:45 pm


Το TikTok συνάπτει νέα συμφωνία με την Universal Music Group

Μετά από μήνες τεταμένων διαπραγματεύσεων και βουβών τραγουδιών, η μουσική της UMG από καλλιτέχνες όπως η Billie Eilish και ο The Weeknd θα είναι και πάλι πλήρως διαθέσιμη στο TikTok.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 6:19 pm


Make Way Review

Κατασκεύασε, γκάζωσε, εξολόθρευσε και τερμάτισε... αν μπορείς! Η Ice BEAM παρουσιάζει ένα χαοτικό racing, στο οποίο οι παίκτες πρέπει να κατασκευάσουν μόνοι τους τις πίστες.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 5:08 pm


Αποδεικνύεται ότι η Marriott δεν χρησιμοποιούσε κρυπτογράφηση πριν από την τεράστια παραβίαση δεδομένων

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα ενημέρωσε αθόρυβα τον ιστότοπό της με τις πληροφορίες μετά από εντολή δικαστή, αλλά πώς αυτό πέρασε κάτω από το ραντάρ για περισσότερα από πέντε χρόνια;

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 4:29 pm


Σας ενοχλούν τα βίντεο του TikTok Shop στο FYP σας; Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα

Το 2023, το TikTok μπλόκαρε 37 εκατομμύρια προϊόντα από το ψηφιακό του κατάστημα και αφαίρεσε επιπλέον 133.000 προϊόντα λόγω παραβάσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 4:22 pm


Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για φιλορώσους χακτιβιστές που στοχοποιούν υποδομές ύδρευσης και ενέργειας

Οι αρχές κυβερνοχώρου των ΗΠΑ αναφέρουν ότι χάκερς προσπαθούν να διεισδύσουν σε συστήματα πληροφορικής σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, ενέργειας και γεωργίας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 4:12 pm


Η εφαρμογή Claude της Anthropic για iOS μπορεί να αναλύσει τις φωτογραφίες σας στο iPhone

Η Anthropic λανσάρει μια δωρεάν εφαρμογή Claude iOS, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες και να συγχρονίζονται με τις συνομιλίες Claude AI σε προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο. Αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πιο ισχυρή έκδοσή της.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 4:05 pm


Τα νέα iPads αλλάζουν σε eSIM, το iPad Pro εγκαταλείπει το mmWave 5G

Τα tablets της Apple εξακολουθούν να έρχονται με sub-6GHz και C-band 5G, αλλά το iPad Pro χάνει την υποστήριξη για την ταχύτερη υπηρεσία mmWave. Και, όπως και τα iPhone 14 και 15, αλλάζουν τις φυσικές κάρτες SIM με eSIM.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 3:44 pm


realme 12 Pro+ 5G Review

Ισχυρή κάμερα στη μεσαία κατηγορία. Η realme φέρνει περισκοπικό φακό με 3x οπτικό ζουμ και συνεργάζεται με τον διάσημο κατασκευαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 2:33 pm


Τα νέα Apple iPad Pro και iPad Air επαναπροσδιορίζουν το λεπτό και ελαφρύ

Τα νεότερα tablets της Apple διαθέτουν νέους επεξεργαστές, επανατοποθετημένες μπροστινές κάμερες και φωτεινές οθόνες τυλιγμένες σε λεπτό κέλυφος αλουμινίου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 1:34 pm


iPad Event 2024: Όλα όσα ανακοίνωσε η Apple

Δεν είχατε χρόνο να παρακολουθήσετε την εκδήλωση της Apple; Δείτε συνοπτικά όλα τα νέα προϊόντα και χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 1:09 pm


Η Apple φέρνει χαρακτηριστικά AI στο Final Cut και το Logic Pro, αποκαλύπτει νέα εφαρμογή κάμερας

Με την εφαρμογή Final Cut Camera για iPad, οι φίλοι της Apple, οι χομπίστες ή οι influencers που θέλουν να δημιουργήσουν το επόμενο μεγάλο τους βίντεο μπορούν να συνδέσουν έως και τέσσερα iPhone ή iPad για να προβάλλουν ταυτόχρονα πολλαπλές τροφοδοσίες κάμερας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 12:46 pm


Το Apple Pencil Pro αποκτά απτική ανάδραση

Η Apple παρουσιάζει επίσης μια νέα έκδοση του Magic Keyboard με μεγαλύτερο trackpad.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 12:37 pm


Η Apple αναβαθμίζει το iPad Pro με M4 και παρουσιάζει το iPad Air 13 ιντσών

Το νέο iPad Pro παραλείπει εντελώς τη γενιά M3, ενώ το iPad Air κυκλοφορεί πλέον σε δύο μεγέθη. Τα tablets αποκτούν επίσης νέα αξεσουάρ με το Apple Pencil Pro και το νέο Magic Keyboard.

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2024 | 12:28 pm


Το LinkedIn επεκτείνεται στον χώρο του gaming

Το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο λανσάρει τρία puzzle games, το Crossclimb, το Pinpoint και το Queens, τα οποία οι χρήστες μπορούν να παίξουν δωρεάν.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 8:55 pm


Το Instagram κυνηγάει λογαριασμούς που αναδημοσιεύουν μόνο περιεχόμενο άλλων χρηστών

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο θα επιβραβεύσουν τους μικρότερους δημιουργούς και το πρωτότυπο περιεχόμενο, ενώ θα υποβαθμίσουν τα προφίλ που υπάρχουν μόνο για να δημοσιεύουν υπάρχον περιεχόμενο του Instagram.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 8:50 pm


Ενημέρωση υλικολογισμικού υποδηλώνει ότι το μίνι δορυφορικό πιάτο Starlink μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα

Μια νέα έκδοση υλικολογισμικού για τον υπάρχον εξοπλισμό Starlink αναφέρεται σε ένα "mini1_prod1", το οποίο σημαίνει ότι το υλικό είναι "έτοιμο για παραγωγή", σύμφωνα με έναν μηχανικό συστημάτων στην Ουκρανία.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 8:42 pm


AMD: Η ζήτηση του gaming είναι αδύναμη και πρόκειται να χειροτερέψει

Η AMD, η οποία κατασκευάζει τσιπ για το PS5, το Xbox και το Steam Deck, αναφέρει πτώση 48% σε σχέση με το προηγούμενο έτος στα έσοδα από το gaming για το πρώτο τρίμηνο.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 8:33 pm


Η ανησυχία για την AI της Google ήταν η αιτία πίσω από την επένδυση της Microsoft στην OpenAI

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το 2019 μεταξύ του CEO της Microsoft Satya Nadella, του Bill Gates και του CTO Kevin Scott αποκαλύπτουν ανησυχίες ότι η Microsoft δεν θα μπορούσε να "αναπαράγει εύκολα" την τεχνολογία AI της Google.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 8:23 pm


Η κάμερα εσωτερικού χώρου Ring Pan-Tilt σας προσφέρει κάλυψη 360 μοιρών

Η μαύρη και η λευκή έκδοση της κάμερας είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία. Τρεις άλλες επιλογές χρωμάτων θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 8:08 pm


Το Μυστικό του Ματωμένου Καταρράκτη στο Brothers: A Tale of Two Sons

Στον οδηγό αυτό θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην κρυφή περιοχή πίσω από τον καταρράκτη για να κερδίσετε το “Behind the Curtain” Achievement/Trophy στο Brothers: A Tale of Two Sons.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 8:01 pm


Καλούμε τους Γίγαντες στο Brothers: A Tale of Two Sons (Call of the Giants Achievement/Trophy Guide)

Στον οδηγό αυτόν θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα γιγάντιο κέρας για να κερδίσετε το “Call of the Giants” Achievement/Trophy στο Brothers: A Tale of Two Sons.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 7:39 pm


Η SpaceX φέρεται να οριστικοποιεί μια συμφωνία για τη χρήση του Starlink στην Υεμένη

Το Starlink χρησιμοποιείται ήδη παράνομα στην Υεμένη. Αλλά ένας κυβερνητικός αξιωματούχος λέει ότι η χρήση του Starlink σύντομα θα είναι νόμιμη.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 6:48 pm


Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να αποκλειστεί ο νόμος του Τέξας για την ηλικιακή επαλήθευση των ιστοσελίδων πορνό

Οι λομπίστες της βιομηχανίας πορνό είχαν ζητήσει από το Ανώτατο Δικαστήριο να παρέμβει, υποστηρίζοντας ότι ο νόμος του Τέξας παραβιάζει τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης και αναγκάζει τους ανθρώπους να παραδώσουν ευαίσθητες πληροφορίες.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 6:38 pm


UnitedHealth: Οι χάκερς εκμεταλλεύτηκαν λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης για επίθεση Ransomware

Ο διευθύνων σύμβουλος της UnitedHealth, Andrew Witty, επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία πλήρωσε λύτρα και αναφέρει ότι ένα "σημαντικό ποσοστό ανθρώπων στην Αμερική" μπορεί να επηρεαστεί από την επίθεση του Φεβρουαρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 6:32 pm


Οι αρχές επισημαίνουν στους χρήστες εφαρμογών online γνωριμιών να προσέχουν για τυχόν απάτες επαλήθευσης

Οι απατεώνες κάνουν catfishing στους χρήστες εφαρμογών online γνωριμιών για να τους χειραγωγήσουν ώστε να υπογράψουν σε ψεύτικα συστήματα επαλήθευσης.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 6:22 pm


Το Ηνωμένο Βασίλειο καταστέλλει τους αδύναμους, προεπιλεγμένους κωδικούς πρόσβασης στις συσκευές IoT

Ο νόμος για την ασφάλεια προϊόντων και τις τηλεπικοινωνίες (PSTIA) απαιτεί από τους κατασκευαστές συσκευών είτε να αφαιρούν τους απλούς προεπιλεγμένους κωδικούς πρόσβασης είτε να ζητούν από τον χρήστη να δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης κατά την εγκατάσταση.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 6:12 pm


Η Amazon παρουσιάζει τον βοηθό προγραμματισμού AI Q και μια γεννήτρια εφαρμογών AI

Η Amazon Web Services λανσάρει πλήρως το Amazon Q με δυνατότητες συγγραφής κώδικα μαζί με μια λειτουργία Q Apps που μπορεί να δημιουργήσει εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης κατά παραγγελία με μια απλή προτροπή κειμένου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 5:46 pm


Εταιρεία αναβιώνει τον Alan Turing ως AI Chatbot

Ο Alan Turing επέστρεψε σε μορφή chatbot για να διαφημίσει μια εταιρεία AI, εξοργίζοντας τους χρήστες του διαδικτύου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 5:37 pm


Η OpenAI επεκτείνει τη λειτουργία "μνήμης" του ChatGPT σε όλους τους χρήστες Plus

Η OpenAI δίνει στο ChatGPT ένα είδος «μνήμης», αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή Προσωρινής συνομιλίας για ερωτήσεις ή συνομιλίες που δεν θέλετε να θυμάται.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 5:25 pm


Η Apple φέρεται να στρατολογεί μηχανικούς της Google για το AI "Vision Lab"

Ένα από τα "μυστικά" εργαστήρια της Apple μπορεί να έχει μετακινηθεί από το πλέον καταργημένο project της για τα αυτοκίνητα στην ανάπτυξη AI και να στελεχώνει το Vision Lab με πρώην στελέχη της Google.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 5:15 pm


Χρειάζεστε υδραυλικό; Ρωτήστε τον νέο βοηθό τεχνητής νοημοσύνης του Yelp

Το εργαλείο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσδιορίσει τι είδους επαγγελματία χρειάζεστε και στη συνέχεια προτείνει αυτούς που έχουν υψηλές συστάσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 4:56 pm


Μπορεί ένα πολύχρωμο feature phone της Nokia να σας βοηθήσει να περιορίσετε τον εθισμό σας στην τεχνολογία;

Αυτά τα τηλέφωνα 4G είναι χαμηλής τεχνολογίας, αλλά υψηλής αισθητικής.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 4:50 pm


Προσιτές λύσεις για τον υπολογιστή σας: Έκπτωση 90% στο Office 2021, Windows 11 Pro από 10.63€

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας λογισμικό Windows 11 και Office 2021 στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2024 | 4:18 pm


Προσφορές Πρωτομαγιάς στο GoDeal24: Windows 11 από 10.63€, έκπτωση 90% στο Office 2021

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας λογισμικό Windows 11 και Office 2021 στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 11:08 pm


Το Google Play Store σας επιτρέπει επιτέλους να κατεβάζετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα

Η νέα δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης λειτουργεί μόνο για εγκαταστάσεις νέων εφαρμογών, όχι για ενημερώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2024 | 9:35 pm







Φιλικοί ιστότοποι: